Български English
Home
 
 
 
 
search
Карта Варна
ЗА НАС

“Риком Недвижими Имоти” ООД е една от водещите агенции на българския пазар. През своята близо десетгодишна история фирмата бързо печели доверието и уважението на своите клиенти, благодарение на професионализма и всеотдайността на своите служители и ръководство.

“Риком – Недвижими Имоти” ООД предлага на своите клиенти посредничество при покупко-продажба на жилища, къщи, вили, парцели, бизнес имоти. Клиентите ни получават комплексна услуга, която включва:

- Посредничество при сделки по покупко - продажба на имоти.
- Съдействие и консултации при закупуване на имот с кредит.
- Консултации по актуални продажни/покупни цени на имотите.
- Юридически консултации и обзпеченост на сделките.
- Обширна информация за пазарната конюктура и възможностите за сключване на изгодна за клиента сделка.
- Реклама на предлаганите имоти.
- Проучване и проверка на имотите.

В резултат на добрата си корпоративна политика, агенцията постепенно разширява дейността си като днес може да се похвали с активно присъствие в най-големите градове на страната. “Риком – Недвижими Имоти” ООД разполага с първокласни офиси в градовете София, Варна, Плевен, Ямбол, Бургас, Русе и Бяла, обл. Варна. Открит е офис и в Дъблин, Ирландия. Така на практика Риком Недвижими Имоти присъства във всички атрактивни райони в България, което ни помага отблизо да следим динамиката и перспективите на пазара.

Офис помещенията на “Риком недвижими имоти” са просторни, слънчеви и уютни. Разполагат с изключително добра офис техника. За Клиентите ни работят млади, амбциозни и компетентни брокери.
“Риком-Недвижими Имоти” ООД е член на Националното сдружение за недвижими имоти и на Стопанската камара „Риком – Недвижими Имоти” ООД е сертифицирано от Loyd`s Register Quality Assuranse, по система за управление на качеството за продажба и посредничество на недвижими имоти: BS EN ISO 9001:2000 EN ISO 9000:12000 ISO 9001:2000

Рекламна стратегия
Дейността на “Риком- Недвижими Имоти” ООД е пряко свързана с дайността на “Риком” АД в областта на строителството и предлагането за продажба на строящи се имоти.

Предлаганите имоти се рекламират във всички местни специализирани печатни издания. В момента дружеството поддържа два рекламни фирмени сайта, предстои пускането на още един насочен само към строителната дейност на “Риком” АД. Рекламира се дейността на дружеството в най - големите портали в интернет пространството насочени към търговията с недвижими имоти в които се прави всекидневно обновяване.
Радио и телевизионна реклама се използва при рекламата на строителния обект на “Св. Екатерина”, находящ се във кв. Виница, Варна. Също така с този вид реклама се попурализира дейността на фирмата и в Ямбол.

Целевата група към която сме се насочили са постоянно заети в трудови правоотношения потребители с по – високи от средните за страната доходи. Потребители ни са хора целящи се към много добро качество и комфорт търсещи качествено и професионално обслужване, добро отношение и лоялност.

Конкуренцията, както в сферата на търговита с недвижими имоти, така и в строителния бизнес е много голяма. Това дава възможност на най-експедитивните коректни и качествени фирми на пазара да бъдат предпочитани от клиентите. Политиката на “Риком” АД е да предлага на пазара само и единствено качествен продук изготвен от качествени материали и високо мотивирани и подготвени кадри. Това ни прави предпочитани партньори на наситения пазар на строителството и недвижимите имоти.

С отварянето на търговските пазари за страните членки на ЕС търсенето на имоти в България от чуждестранни граждани многократно нарастна. Много чуждестранни инвеститорски фирми навлязоха на българския пазар в тях работят главно български служители средните работни заплати в тях са значително по – високи от средните за страната, което прави един по – голям процент от потенциални български клиенти. Същото важи и за фирми с българско участие в които заплатите са по – високи и дават възможност за чувство за сигурност в служителите им, и съответно банките много по-лесно отпускат банкови кредити за закупуване на недвижими имоти.
България е разделена на икономически региони, строителните инвестиции ще се търсят и получават в зависимост от регионалното планиране и възможностти. Предварително се изследва по региони и общо за страната къде и какви инвестиции биха били необходими и целесъобразни, в съответствие с правителствената концепция за най – ефективното регионално развитие.
Проучването на възможностите включва отчитането на наличните на мястото ресурси трудови и суровинни, сегашни и бъдещи решения за стимулиране на индустрилизация или инфраструктурата в определен район. Нашия стремеж е да успеем да надникнем в стопанската конюнктура на региона поне с 10 години напред.
Добрата практика се дирижира от браншови съюзи, които издават задължителни и препоръчителни кодекси, наредби, препоръки и т.н. “Риком” АД е член на двете най – важни браншови формации в областта на предприемачеството, а именно “Строителната камара” и “Стопанската камара”.

Варна, Чаталджа
 
Варна, Бриз
 
Варна, ВИНС
Квартира
регион: Варна
цена: 73900 EUR
ID объекта: 16549
Квартира
регион: Варна
цена: 88000 EUR
ID объекта: 16570
Квартира
регион: Варна
цена: 80000 EUR
ID объекта: 16401
Варна, ЖП Гара
 
Варна, Колхозен пазар
 
Варна, Виница
Квартира
регион: Варна
цена: 90000 EUR
ID объекта: 16543
регион: Варна
цена: 23500 EUR
ID объекта: 15752
регион: Варна
цена: 70000 EUR
ID объекта: 14979